De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Re-Train

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2375 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Dag bezoekers van onze teampagina, 

iedereen van ons kent tegenwoordig wel iemand die drager is van het kankerbeestje. Het enige wat je als omstaander kan doen, is vragen 'hoe gaat het met je' - 'kan ik iets doen voor je', af en toe een taart bakken/halen of een cadeautje geven maar dit alles neemt de pijn, de behandeling, de neveneffecten en de kanker niet weg. Je staat gewoon machteloos en je wilt gewoonweg meer doen dan dit ... 

Daarom besloten we ook een team op te richten om véle centjes in te kunnen zamelen voor Kom op tegen Kanker. Deze centjes zijn noodzakelijk om hopelijk in de nabije toekomst vele geliefden wél te kunnen redden. Op 21 maart lopen honderden teams elk 100 km, allen met een persoonlijke reden, in de hoop een mentale steun te kunnen geven maar ook een financiële steun aan hun geliefden/alle kankerpatiënten. 

Wij zouden dan ook énorm blij zijn met jullie giften, deze gaan integraal naar Kom op tegen Kanker. Jullie kunnen hier bovenaan klikken op de knop 'Steun dit team' om een gift uit te voeren. 

Zo rest er ons enkel om goed te trainen en deze 100km-run uit te lopen ;-) 

Alvast een grote grote dankjewel uit de grond van ons hart! 

Jasmien (10 km) - Zenobie (20 km) - Corine (30 km) - Aurélie (40 km)

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340094370

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.