De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Purple Rupel Runners

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
549 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Purple Rupel Runners

Purple Rain. Paarse regendruppels. Druppels die rollen over de wangen van verdriet. Paars. De kleur van de rouw of het afscheid. De kleur van kanker in al zijn rauwheid, maar ook in zijn schoonheid. Rouw of afscheid als verbindende elementen binnen onze ploeggenoten met een paars hart.

Niel, parel aan de Rupel. In dit geval een rivier als verbindend element onder de ploeggenoten David, Davy, Stijn, Marieke, Sara, An, Tom … Want onze ploeg bestaat uit lopers én waterdragers voor het goede doel.

RUN David, RUN Nikolaas, RUN Davy, RUN Marieke. Allemaal Runners met een eigen verhaal. Wij lopen voor een strijdende mama, een ‘genezen verklaarde’ mama, een hemelbewakende oma, levenslustige tantes …

Wij lopen simpelweg omdat we geloven in onderzoek dat de levenskwaliteit en levensvreugde van eenieder beschermt.

Schrijf jij ook mee aan dit verhaal?

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340060624

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.