De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

osar

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2500 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Osar architects of kortweg 'osar' is een open studio van een 40-tal architecten met een hart voor de zorg. Samen ontwerpen en bouwen we voornamelijk voor mensen die nood hebben aan extra ondersteuning. Mooie en aangename architectuur zorgt voor genezing en welzijn. Zo zijn ouderenzorg, jeugdzorg, psychiatrie, ziekenhuizen en andere zorginstellingen onze opdrachtgevers en werken we met veel enthousiasme en passie aan duurzaam welzijn voor alle gebruikers en bewoners.

'Architecture is so much more than what people see, it’s how you make people feel.'

Zo zijn de 'Maggie Centers' voor osar een grote inspiratie en de link met Kom op tegen Kanker.

Deze Maggie’s bieden gratis praktische, emotionele en sociale hulp aan mensen met kanker en aan hun familie en vrienden. Welk type kanker je ook hebt, er is hulp voor iedereen. Het is een open huis, aangenaam en huiselijk vormgegeven.

Met osar dragen we deze visie op handen en proberen we dit door te trekken in al onze opdrachten.

Voor Kom op tegen Kanker zetten we dan ook ons beste beentje voor en hebben we een enthousiast team klaar staan tegen 24 maart. We organiseren verschillende acties waar je aan kunt deelnemen en die zijn terug te vinden op deze pagina.

Informatie over hoe je ons financieel kunt steunen, vind je onderaan. Bedragen groot en klein zijn van harte welkom. Daarnaast willen we ook iedereen uitnodigen om ons aan te moedigen op 24 maart!

Onze lopers en reservelopers - Michiel Verhaegen, Robin Allaer, Marie Bemelmans en Alexandra Klums - bereiden zich alvast voor om te kunnen starten op 24 maart in De Schorre.

Tot dan alvast!

Het osar-team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340012124

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.