De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Onder den appelboom

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2517 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Wout, Robbe, Veerle en Bart lopen op 19 maart 2023 met veel enthousiasme mee met de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Met de naam van ons team denken we aan de vele mooie familiemomenten 'onder den appelboom' in de tuin van oma en opa in de Hoge Dreef in Halle-Zoersel.. Omdat we hen door kanker veel te vroeg hebben moeten afgeven, willen we ons 100 % inzetten voor deze mooie actie en op die manier geld inzamelen om via onderzoek ook minder voorkomende kankers beter te behandelen. 

Wij gaan ervoor! Jij ook? Ons team kan pas uit de startblokken schieten als we minimaal 2500 euro hebben ingezameld voor eind februari 2023. Je kan ons steunen via één van onze acties (zie hieronder) of door een gift te storten via de knop 'steun dit team' (zie info hieronder).

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340119935

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

15okt
15 oktober 2022 - 28 februari 2023

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.