De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Now You Run

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2630 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

MultiMinds loopt 100km voor ‘Kom op tegen Kanker’

MultiMinds wil bijdragen aan de strijd tegen kanker en dat doen we door deel te nemen aan ‘De 100km-run voor Kom op tegen Kanker’. Die vindt plaats op 22 maart 2020 in Knokke-Heist.

Om één MultiMinds-team aan de start te laten verschijnen, moeten we €2500 inzamelen. Je kunt die 100km-run ook ondersteunen zonder zelf te rennen!

Hoe kan je helpen?

  • Je kunt een gift doen via BE56 7360 3575 6688, met mededeling '340089118 + gift'. Een gift is fiscaal aftrekbaar vanaf € 40!
  • Je kunt cacaosticks van het Belgische merk OOjA kopen via MultiMinds voor € 12 per doos. Volledig biologisch en zonder geraffineerde suikers, dit is waarschijnlijk de gezondste chocolademelk die je ooit hebt gedronken.
  • Je kunt ook snoepzakken kopen via MultiMinds voor € 5 per stuk. Simply delicious!
  • Sommige foodlovers van MultiMinds zullen voor je koken in Villa Vilander in Aalst. Kom langs, geniet van een lekkere en redelijk geprijsde maaltijd!

    De cacaosticks en de snoepzakken kunnen worden besteld door een e-mail te sturen naar lies.degeyter@multiminds.eu. Elk beetje helpt, dus we zijn super dankbaar voor elke kleine of grote bestelling!

    De opbrengst van onze verkoop gaat volledig naar 'Kom op tegen Kanker' en we hopen genoeg geld in te zamelen om onze sportieve MultiMinders op 22 maart te kunnen laten lopen!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340089118

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.