De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

NOORMANNEN

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

4 teams
9225 EUR ingezameld
3 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Jammer genoeg krijgen zovelen onder ons vroeg of laat van nabij of van veraf te maken met een vreselijk verhaal over kanker. Altijd komt zo’n nieuws hard binnen. Maar als het heel dichtbij komt, in je hele naaste vriendenkring én een kind van 9 treft, dan is dat een mokerslag, een kruisraket die voor je voeten neervalt en je aan de grond genageld achterlaat.

Helaas was het Noor die een verkeerd lotje bleek getrokken te hebben. En dus kregen de Noormannen stilaan vorm als een groep van vrienden die steun trachtten te geven aan Noor en haar familie, en aan elkaar. Maar gaandeweg merkten we dat het vooral Noor was, die steun aan ons gaf. Door de dappere manier waarop ze met haar ziekte omging, het leven met volle teugen opzoog, en overal optimisme rondzaaide met haar blije glimlach. Soms zijn de kleine momenten van elke dag zoveel mooier dan de grote, en laat dat toch een van de vele dingen zijn die Noor ons louter door zichzelf te zijn, heel erg duidelijk heeft gemaakt.

If the thundercloud passes rain, let it rain, rain down on here. Na jarenlange slopende behandelingen, bleek Noor niet meer te genezen. Die storm bliksemde ons allemaal neer. Konden we nog krachtig opstaan, opnieuw? Geen tijd om te twijfelen, want Noor gaf het goede voorbeeld door all-in te gaan en vollen bak nog zoveel mogelijk leuke dingen te doen met haar ouders, broers, vriendinnen, ... het leven is niet louter gewoon wat het is, het is wat je er mee doet.  Bam, nog een levensles van Noor.  

Ook nu, nu we enkel kunnen terugblikken op herinneringen, willen we met de Noormannen steun geven aan elkaar, en aan de familie van Noor. En ook nu merken we nog elke dag dat het Noor is, die steun geeft aan ons.

Zonder de nood om die formeel uit te spreken, is er de kristalheldere belofte om de dapperheid van Noor, haar vrolijkheid en optimisme in ere te houden. Meer dan het doel om geld inzamelen voor Kom op tegen Kanker, is onze deelname aan deze 100km loop een manier om nog eens heel bewust aan Noor te denken, herinneringen op te halen, en haar aanwezigheid en steun te ervaren.

Noor was maar vooral is zoals cheesecake: puur, eenvoudig en ze tovert steeds een glimlach om je mond. Laat het smaken, en oprechte dank voor uw steun.

TEAM 1

 • Bert Maes: 40km
 • Hans Hooyberghs: 30km
 • Christophe Posson: 20km
 • Bert Van Dyck: 10km

TEAM 2

 • Kris Bosch: 40km
 • Dries Boven: 30km
 • Dries Van Hofstraeten: 20km
 • Dirk Verhoeven: 10km

TEAM 3

 • Koen Meeussen: 40km
 • Frederick Scraeyen: 30km
 • Steven Bodson: 20km
 • Frederick Vandenbroucke: 10km

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

 • online een gift te doen via de knop hierboven.
 • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340113265

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.