De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Mango's on the run

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
950 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Wie heeft er de laatste tijd nog niet gehoord van Mangomomenten? Het zijn momenten van grote waarde, die ontstaan via kleine, onverwachte gebaren en attenties die geen of weinig tijd, geld en moeite kosten. Enkele jaren geleden kwamen we met het gekke idee om onderzoek te doen over deze Mangomomenten. Als onderzoeksteam van de KULeuven stapten we met z'n allen mee in deze unieke, enorm leerrijke zoektocht naar warmere zorg. We ontvingen meer dan 1000 verhalen en ons boek 'Mangomoment, met een klein gebaar naar warmere zorg' kreeg de nodige aandacht. Meer dan 2250 exemplaren van het boek werden reeds verspreid. Een mooi resultaat, waar we trots op zijn.

Maar ook naast het werkveld zetten we ons graag in voor warmere zorg voor alle patiënten. Een volgend idee is zo ontstaan om met het Mangomomentteam de uitdaging van de 100km-run, samen lopen tegen kanker, aan te gaan. 

Op 22 maart willen Elly Van Bael, Charlotte Van der Auwera, Ellen Coeckelberghs en Kris Vanhaecht dan ook graag starten aan hun eerste 100km-run. Dit onder topbegeleiding van onze challengemanager, Deborah Seys. Het wordt voor de ene al een grotere uitdaging dan voor de andere. 

Alvorens te mogen starten moeten we 2500 euro inzamelen en dat kan niet zonder jullie. Je kunt ons team sponsoren! Alle opbrengsten van dit event gaan naar Kom op tegen Kanker, de organisatie die het Mangomoment mee groot maakte.

Alvast onze oprechte dank voor jullie warme steun en bijdrage! Elly, Charlotte, Ellen, Deborah en Kris

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340080933

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.