De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Kris ziet het zitten

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2187 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Wat zijn wij?

Overenthousiast, ambitieus en voorlopig onvoldoende voorbereid.

Waarom zijn wij?

Onderzoek is broodnodig. Zo poepsimpel kan het leven soms zijn.

Kanker is een akelige ziekte, maar aan zowel opsporing, behandeling en nazorg wordt keihard gewerkt om de levenskwaliteit en overlevingskansen van patiënten te verbeteren. Wat onderzoekers, artsen en verpleegkundigen dagelijks doen, plaatst onze 100 kilometer in de schaduw. Met plezier lopen wij in die luwte om eer te betuigen aan zij die het verdienen - en om centen in te zamelen.

Wie zijn wij? 

40 km: Thomas liep al twee keer de marathon van Antwerpen, de tweede keer met een gebroken teen. Hij vindt dat hij nu wel genoeg marathons heeft gelopen, maar 40 km kan er nog wel bij. Met een juist muziekje erbij kan hij altijd wat meer.

30 km: Kris is gepokt en gemazeld op de 20 km. Naar volledig eigen zeggen - en verre van bevestigd op Strava - loopt hij fenomenale tijden op die afstand, maar voor Kom op tegen Kanker schudt hij graag 30 km uit de kuiten. Wat is 10 km erbij nou eigenlijk? Niets dat een extra banaan niet kan opvangen, toch?

20 km: Marcel is een nuchtere Nederlander die dit Vlaams-Amerikaanse zootje overmoedigen een beetje op het juiste pad moet houden. Zijn rijke ervaring maakt dit mogelijk: enerzijds houdt hij als professioneel drummer het ritme in - wel wat ingewikkelder meutes dan een kwartet huppelaars, anderzijds is hij een gestaald triatleet die voor een Antwerpse marathon meer of minder zijn neus dan wel voeten niet ophaalt.

10 km: Rebecca hing vorig jaar haar loopschoenen negen maanden aan de haak en werd in die tijd mama. Voor Kom op tegen Kanker werkt ze terug toe naar haar favoriete afstand, de 10 km - bijna een kwartmarathon! Kraakverse mama's kunnen immers alles aan. Zo'n uurtje hollen voor een goed doel is niks in vergelijking met het alledaagse multitasken van een working mom.

Coach: Bert liet het benenwerk al even aan ons over, maar zijn onvertogen spirit is een inspiratie voor ons allen. Onze topcoach!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340078105

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

01nov
01 november 2020 - 01 februari 2021

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.