De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

KINETREMELO

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
2444 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Ons team van KineTremelo zal op 21 maart meelopen met de 100km-run. Wij nemen deel aan dit evenement omdat we geloven in bewegen als boost voor ons immuunsysteem en omdat we op deze manier ook het onderzoek naar de behandeling van kanker willen ondersteunen. Wij vonden dit de ideale gelegenheid om onze sportieve capaciteiten in te zetten voor het goede doel.

Binnenkort kun je zeker hier onze acties ontdekken. 

Wij, 4 sportieve collega's, samen met een team enthousiaste aanhangers/sportievelingen, engageren ons om minstens 5000 euro in te zamelen. Uiteraard is alle hulp hierbij welkom.

Wij trekken alvast onze looptenue aan en starten volop met trainen.

Wij rekenen op jullie ondersteuning bij dit project.

Alvast bedankt! 

Het KineTremelo team

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340093259

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

15okt
15 oktober 2020 - 30 november 2020

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.