De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Iridium

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
2435 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Het Iridium Kankernetwerk is een samenwerking tussen GZA Ziekenhuizen, ZNA, AZ Klina, AZ Sint-Jozef Malle, AZ Monica, AZ Nikolaas en UZA op het gebied van medische oncologie, radiotherapie en hematologie. Bij ons worden patiënten met kanker multidisciplinair opgevangen door artsen, verpleegkundigen en een uitgebreid begeleidingsteam dat streeft naar de optimale diagnose, behandeling en nazorg van elke individuele patiënt. De samenwerking stelt het Iridium Kankernetwerk in staat om elke patiënt hoogkwalitatieve behandelingen aan te bieden. Zo kunnen we met de kennis en specifieke technologie die aanwezig is binnen het Iridium Kankernetwerk intraoperatieve radiotherapie, radiochirurgie, brachytherapie, en innovatieve radiotherapie in klinisch trial verband aanbieden.

Het Iridium kankernetwerk vaardigt daarom al sinds het begin van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker minstens 1 team af. Vorig jaar is de 100km-run tot ieders spijt afgelast door het groene covidmonster, maar ons team heeft niet stilgezeten, het heeft al zijn energie gebruikt om een tweede team te overtuigen. Bijgevolg smeren dubbel zoveel collega’s hun benen in om na 100km-run uitgeput maar voldaan, samen over de finish te komen. Om het nodige startgeld te verzamelen, zetten we dit jaar vol in op de verkoop van chocolade, thee en koffie. Met dank aan onze sponsors: The Chocolate Wizard (Mortsel), Melange Thee (Mortsel) en Caffenation (Antwerpen). Kortom, wij zijn er helemaal klaar voor! 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340003838

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

15okt
15 oktober 2020 - 20 februari 2021

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.