De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

High Hopes

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
100 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Hoop is niet de overtuiging dat iets goed zal aflopen. Wel de zekerheid dat iets zinvol is, ongeacht de afloop.

(Václav Havel)

High Hopes loopt met één team de 100km-run en fietst met twee teams mee de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Lopen en fietsen zijn niet de enige uitdaging: om te kunnen deelnemen moeten we per team startgeld inzamelen. Voor twee fietsteams en een loopteam is dat alles bijeen 13.500 euro. Dat aanzienlijke bedrag bijeenbrengen is geen eenvoudige opdracht … Jouw steun helpt ons een heel eind op weg. Via de knop ‘Steun dit team’ bovenaan deze pagina kun je een gift doen voor onze teams. De opbrengst van beide evenementen gaat rechtstreeks naar het wetenschappelijke onderzoek. Onze deelname en jouw gift zijn dus meer dan zinvol!

De 100km-run vindt op 22 maart 2020 plaats in Knokke-Heist. De 1000 km wordt gefietst van 21 tot 24 mei 2020, met elke dag start en aankomst in Mechelen.

Deel onze High Hopes en steun onze teams! Samen helpen we kanker de wereld uit.

High Hopes zijn: Eric Vermeiren, Ingrid Henderyckx, Tom Caluwaerts, Francky Leemans, Camiel Apers, Sven Van den Bruel, Patrick Claes, Heiko Schilling, Peggy Vander Linden, Liesbeth Knuysen, Sam Lenie, Annelies Boost, Filip Nuyens, Marc Boschmans, Kathleen Schroven en Tom Bridts.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340022632

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

15jan
15 januari 2021 - 05 februari 2021

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.