De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

HeRUNtals

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
3640 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten

Wij zijn 11 sportieve mannen uit Herentals en omgeving, allemaal met een achtergrond als loper en/of triathleet. 

Toen een van onze leden van heel kortbij geconfronteerd werd met kanker, hebben we besloten om als ons volgende doel geen tijden of prestaties na te streven. Wél onze krachten te bundelen om geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. Door het steunen van het kankeronderzoek hopen we dat deze ziekte in de toekomst minder mensen zal treffen en we de vele problemen eigen aan deze ziekte kunnen beperken.

Gezien onze achtergrond, leek het logisch dat we voor onze geldinzamelacties voor sportieve doelen kozen. Naast de verkoop van koeken en lippenbalsem, zullen we ook een trail- en natuurloop en een wielerquiz organiseren.

Alvast bedankt om een kijkje te komen nemen en om ons te steunen.

Groeten,

Joppe, Tom, Nick, Stijn, Gunther, Kristof, Tom, Pepijn, Jasper, Jelle en Guy

 

 

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340070627

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.