De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

fenomenAALST

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
1610 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Op 19 maart 2023 vindt de vijfde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker plaats in Deinze. Team groei van Stad/OCMW Aalst is dit jaar van de partij en vaardigt een team van vier lopers af! Sara, Thomas, Manu en Mathias halen hun loopbenen boven om de 100 km tot een goed einde te brengen.

Het principe van de 100km-run gaat als volgt: 40 + 30 + 20 + 10 = 100. Eén loper start als eerste, en na elke 10 km sluit een extra loper van het team aan. De eerste loper legt dus 40 km af, de tweede 30 km, de derde 20 km en de vierde 10 km. We lopen samen, komen ook samen over de finish en we leggen op die manier samen 100 km af.

Om te kunnen starten aan de 100km-run, moeten we minimum 2500 euro per team inzamelen. De netto-opbrengst van de 100km-run gaat naar broodnodig wetenschappelijk kankeronderzoek.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan dit onderzoek en ons team zo op weg helpen richting start van de 100km-run?

Vanaf september starten we met verschillende acties. Hou zeker deze pagina in de gaten! Je kan ook een gift doen via onze teampagina en klikken op ‘steun dit team’. Giften vanaf 40 euro per jaar zijn bovendien tot 45 % fiscaal aftrekbaar. 

Alvast bedankt voor jullie steun en aanmoediging!

Sportieve groeten,

Sara, Thomas, Manu en Mathias

Volg dit team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340115588

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.