De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Charlie's Angels

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

3 teams
7190 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Alohaaa, wij zijn Charlie’s Angels.

Drie jaar geleden stelde Charlotte Van Roosbroeck, Charlie voor de vrienden, een topteam samen uit Lisa Van Rompay, Sofie Van Roosbroeck, Marjan Van Rompay en Barbara Delchambre. Samen zijn we intussen nog steeds sterker dan alleen!

Waarom nemen we graag deel aan dit fantastische initiatief? We zijn absolute voorstander van kankeronderzoek en vinden het positief dat Kom op tegen Kanker ook onderzoek naar de levenskwaliteit van kankerpatiënten ondersteunt. Want hoe belangrijk een kwaliteitsvol leven is, dat weten we intussen allemaal!

Een goede moraal is essentieel en laat ons team de engeltjes zijn om de duiveltjes te verdrijven. 

Ook in deze coronatijden dragen we nog steeds met plezier een gevleugeld handje bij!

Voor de editie 2021 zamelen we niet enkel geld in voor ons eigen team maar besloten we ook teams uit de zorg in de Antwerpse regio een welverdiend hart onder de riem te steken. We delen onze opbrengst om een loopteam van het ziekenhuisnetwerk ZNA en een team van het universitaire ziekenhuis UZA te sponsoren.

We stonden het voorbije te trappelen om onze beste beentjes opnieuw voor te zetten! Maar helaas, het coronavirus stak stokken in de wielen en de run werd gecanceled. Nu vonden wij dat dit ons engelenwerk niet in het gedrang mocht brengen en we aarzelden dan ook geen moment om ons sponsorgeld voor 2020 toch alvast te doneren. Ook dit jaar blijven we gemotiveerd geld inzamelen om Kom op tegen Kanker te blijven steunen. Want al wordt het nieuws gedomineerd door corona, ook kanker is de wereld nog niet uit.

Wat doen we concreet?

We gaan enthousiast verder op het ingeslagen pad met onze wijnactie! We sloegen opnieuw de handen in elkaar met onze partner Het Wijnhuis om jullie onze twee fantastisch lekkere wijntjes te kunnen aanbieden. Jullie reacties de voorbije jaren logen er niet om: onze flesjes vallen in de smaak! Wat hebben we nu weer in de aanbieding? Om te beginnen: een rode Nero D'Avola en een witte Vermentino, beiden van EPICURO Sicilië. Een verwennerij voor de smaakpapillen en ideaal voor de gezellige avonden.

Heb je al zin gekregen in een wijntje, bestel dan via deze link.

Hoe het allemaal begon…

Bij onze eerste editie in 2018-2019 zijn we loco gegaan. 'Less is more' was duidelijk niet ons motto. Hoe meer, hoe beter, dachten we ... We hebben engelkerstboomhangers gemaakt. We hebben overheerlijke koekjes en worteltaarten gebakken en truien ontworpen en verkocht. Daarnaast hebben we ook een supergezellige kerstborrel georganiseerd en een jazzy nieuwjaarsconcert. Dat alles heeft ons meer dan 8000 euro opgeleverd. Nicht schlecht voor een eerste deelname. 

Om ons doelpubliek nog beter op de wenken te bedienen en onze opbrengst voor Kom op tegen Kanker verder te vergroten, gingen we een jaar later op zoek naar iets nieuws. We ontdekten het Wijnhuis en selecteerden er twee fantastisch lekkere wijntjes. Het was een schot in de roos en dus surfen we met plezier nog steeds verder op dezelfde golf!

Wil je ons team en Kom op tegen Kanker steunen met een GIFT, dat kan ook!

Schrijf dan je gewenste bedrag over op het rekeningnummer BE56 7360 3575 6688 van Kom op tegen Kanker, met de mededeling '340043951 + gift'

Giften vanaf 40 euro per jaar zijn bovendien tot 45 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro je dus maar 22 euro, want je krijgt 18 euro terug.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340043951

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

13nov
13 november 2020 - 01 maart 2021

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.