De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bosloop KOTK

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2590 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Wij zijn een aantal enthousiaste lopers die jaarlijks meewerken aan de Bosloop ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Na negen geslaagde edities van de jaarlijkse Bosloop in Lichtaart (Kasterlee), vonden we het verleden jaar de hoogste tijd om naast het organiseren van dat evenement, zelf eens de loopschoenen aan te binden. De 100km-run voor Kom op tegen Kanker op 24 maart 2019 leek ons daarvoor de ideale gelegenheid.

Het duurde dan ook niet lang vooraleer we vier gemotiveerde lopers hadden om deel uit te maken van ons team. Zowat elk van ons werd al met kanker geconfronteerd. Aan motivatie is er dus geen gebrek. 

Na de uiterst geslaagde editie van dit unieke loopevenement ten voordele van kankeronderzoek in 2019, waarbij elk van ons geraakt werd door de solidariteit, inzet en support van allen aanwezig in de Schorre in Boom, staken wij al snel de koppen samen om te kijken of een deelname in 2020 in Knokke-Heist tot de mogelijkheden behoorde. Al snel besloten wij ons opnieuw te engageren voor de derde editie in Knokke-Heist op zondag 22 maart 2020.

Om te mogen starten moeten de deelnemende teams via sponsoring en evenementen ook dit jaar een startbedrag van 2500 euro bijeenzoeken. Team Bosloop KOTK gaat er opnieuw voor en kan hopelijk nogmaals rekenen op uw goede hart.

Alvast bedankt!

Sonja, Natalie, Louis, Dirk Team Bosloop KOTK

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340048395

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.