De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

BLIEVE!

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
4920 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten

Derde editie, derde deelname voor BLIEVE!. En we verdubbelen onze inzet: twee teams, acht loopsters, 200 km! 

Vorige editie moesten we door een blessure beroep doen op een invalster. Zij was zo enthousiast, dat we nog voor het einde van die run hadden beslist om een volgende keer met twee teams van start te gaan. 

Team BLIEVE! bestaat nu uit acht enthousiaste marathon- en trailloopsters: Debbie, Ineke, Myriam, Lies, Lissa, Sandra, Stine, en Sylvie. We leerden mekaar kennen tijdens het lopen bij Gent Running Team. Lopen op zich vinden we al geweldig, maar lopen voor een doel dat ons nauw aan het hart ligt, geeft nog meer voldoening. 

Onze teamnaam BLIEVE! geeft aan dat wij alvast geloven dat we dit tot een goed einde kunnen brengen, maar ook dat we geloven in de wetenschap, dat kankeronderzoekers een oplossing zullen vinden. Dat ze daarvoor geld nodig hebben, spreekt voor zich. Dat het sneller kan gaan met meer geld lijkt logisch. Wij zetten ons daar graag voor in. 

Ons engagement is gemaakt. Nu nog ons startgeld verzamelen. Daarvoor rekenen we op jullie steun aan onze acties of via de ‘Steun dit team’-knop bovenaan onze pagina. ;-) De 100km-run als team lopen op 5 september zal ons dan ook wel lukken. We B-LIEVE!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340020915

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

11okt
11 oktober 2020 - 31 mei 2021

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.