De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

BC De Pluimplukkers

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
10.161 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

De laatste jaren wordt onze club getroffen door kanker onder haar actieve leden en hun familieleden. Dat laat niemand onberoerd. Kanker komt dan ook zo onverwachts, treft jong en minder jong, heeft verwoestende gevolgen en blijft een moeilijk te genezen ziekte. We staan zo machteloos …

Om iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks met kanker te maken krijgt een hart onder de riem te steken en kankeronderzoek te steunen, hebben we met enkelen beslist deel te nemen aan de volgende editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker op 21 maart 2021 in Knokke-Heist.

We kunnen dat niet alleen. Heb je zin om mee te lopen? Wil je ons helpen om dat bedrag in te zamelen? Ook supporters op de dag zelf zijn uiteraard meer dan welkom! Het wordt een groot feest met muziek, eten en drank, maar ook een eerbetoon voor kankerpatiënten en hun familie! 

Alvast bedankt voor jullie steun!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340067088

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.