De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Agrorun

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

3 teams
6407 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Het Departement Landbouw en Visserij doet voor de vierde keer mee aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker.

Op zondag 19 maart 2023 zetten 3 teams van Agrorun hun beste beentje voor. Ze zullen er alles aan doen om in Deinze de eindmeet te halen.

Waarom doen we mee?

  • Spijtig genoeg zijn we op de werkvloer al meermaals geconfronteerd met kanker. Door mee te lopen, willen we het kankeronderzoek steunen en willen we onze collega’s die vechten tegen de ziekte en al wie in zijn of haar omgeving te maken kreeg met kanker, een hart onder de riem steken.
  • We promoten sport en beweging. We willen collega’s motiveren om de loopschoenen van de haak te halen of om hun loopdoel nog wat aan te scherpen. Onze gezondheid kan er maar wel bij varen.
  • We versterken het teamgevoel binnen onze organisatie. We lopen samen in groep en organiseren samen acties.
  • We tonen dat we een waardegedreven organisatie zijn die zich inzet voor de samenleving.

Steun ons en doe vandaag nog een milde bijdrage via deze website!

We zetten de komende maanden ook een aantal wervelende acties op om geld in te zamelen.

Alvast bedankt voor je bijdrage. Samen gaan we de strijd aan tegen kanker! 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340024753

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

28feb
28 februari 2023 - 28 februari 2023

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.