De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Supporters

Dit is de info zoals die gold voor 1 juni. Wijzigingen zijn mogelijk.

Supporters zijn natuurlijk onmisbaar tijdens een sportevenement. Ze zijn dan ook vanaf 7.30 uur welkom in het Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park. Dankzij een trackingsysteem kunnen ze daar vanaf 10 uur op een scherm volgen waar hun favoriete teams zich op het parcours bevinden. Ook op je smartphone kun je checken waar de teams precies lopen. Dat kan op 1 juni via deze link.

Is het team dat jij wilt aanmoedigen niet in de buurt, dan kun je in het Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park een heleboel andere zaken beleven in het supportersdorp. Laat bijvoorbeeld een persoonlijke button maken, maak een aanmoedigingsbord, neem een dolkomische foto aan de fotomuur, schrijf je boodschap op de wensmuur of ga langs bij de springkastelen, grimestand en knutselhoek. Uiteraard is ook de Kom op tegen Kanker-beer van de partij.

Deel je je mooie momenten op de 100km-run meteen op sociale media? Vergeet dan zeker #de100kmrun niet te vermelden. Dan kunnen wij jouw foto's en filmpjes ook laten zien op de schermen op de site in Knokke-Heist.

Opgelet: om de veiligheid van de lopers te garanderen, is het niet mogelijk om de lopers met de fiets te volgen op het parcours.
Natuurlijk lopen veel deelnemers voor iemand of meerdere mensen in het bijzonder. Het is dan ook logisch dat je als loper deze mensen zoveel mogelijk bij de 100km-run wil betrekken en een hart onder de riem wil steken. Door het grote aantal lopers is het jammer genoeg toch niet mogelijk om deze mensen ook mee over de eindmeet te laten lopen. Na de finish kunnen jullie elkaar wel vinden in het supportersdorp en daar samen verder genieten van de geweldige prestatie en de fijne dag!

Tot slot nog even een dienstmededeling in het kader van de privacy: tijdens het evenement worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.