De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Supporters

Supporters zijn natuurlijk onmisbaar tijdens een sportevenement. Omwille van corona kunnen we helaas geen publiek toelaten aan de start/finish en de bevoorradingsposten. Maar geen nood, we zetten twee leuke supporteszones op doorheen het parcours die de moeite waard zijn! Met een presentator, een groot scherm, live muziek én animatie is er heel wat te beleven op deze locaties!

 

 

 

Locatie en bereikbaarheid

De twee supporterszones bevinden zich op de volgende locaties:

Supporterszone De Doornpanne
Doornpannestraat 2, 8670 Koksijde
Dit ligt op wandelafstand van kusttramhalte Oostduinkerke Schipgat. Het bezoekerscentrum van het natuurgebied wordt speciaal voor onze supporters al van zondagvoormiddag geopend. Je kan hier terecht kunnen van 8u tot 14u. 

Supporterszone Horloge Koksijde-Bad
Zeedijk 124, 8670 Koksijde
Dit ligt op wandelafstand van kusttramhalte Koksijde-Bad.

We voorzien geen parkeerplaatsen voor supporters. Carpool je als supporter mee met loopteams, dan is het aangewezen om langs het parcours of aan een supporterzone te worden afgezet. De parking voor loopteams aan de eventsite bevindt zich op een groot militair domein; rijd je als supporter mee tot daar, dan moet je een lange weg terugwandelen. Op de eventsite zelf zijn supporters namelijk niet toegelaten. Spreek dus zeker een punt af om elkaar na afloop terug op te pikken.

Supporters die toch zelf met de auto willen komen, verwijzen we door naar de richtlijnen van de gemeente Koksijde in verband met betalend parkeren.

Animatie en beleving

Op beide locaties kun je een aanmoedigingsbord maken bij de KBC-standen en genieten van muziek! Naast live muziek, worden er ook DJ-booths voorzien door KPMG. Je zal dus helemaal uit je dak kunnen gaan tijdens een DJ-set! Een nummer aanvragen voor iemand bijzonder, een teamgenoot of gewoon voor jezelf? Dat kan via dit formulier.

Aan de Horloge op de Zeedijk voorziet Crejaksie, als de COVID-situatie het toelaat, animatie voor kinderen. Ze organiseren een speelzone met een grimestand, gekke fietsen en allerhande fijne activiteiten. 

Supporters kunnen bovendien actief genieten van al het moois dat Koksijde te bieden heeft. Vanaf natuurreservaat de Doornpanne kun je mooi wandelen naar de hoogste duin van de kuststrook, de Hoge Blekker. Deze wandeling vormt een toffe doorsteek tussen de blauwe en de oranje lus (zie kaartje). Een aanrader om te ontdekken! 

Op de supporterszone tonen we de beelden van de start en finishzone, zo moet je als supporter eigenlijk niks missen. Dankzij een trackingsysteem kunnen de supporters bovendien op de website volgen waar hun favoriete teams zich op het parcours bevinden. Dat kan op 5 september via deze link

Vind hier het volledige programma op de supporterszones.

Deel je je mooie momenten op de 100km-run meteen op sociale media? Vergeet dan zeker #de100kmrun niet te vermelden. Dan kunnen wij jouw foto's en filmpjes delen.

Tot slot nog even een dienstmededeling in het kader van de privacy: tijdens het evenement worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.