De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

SANAS

SANAS is de trotse, nieuwe partner van Kom Op Tegen Kanker. De Belgische sportvoedingsproducent, gelegen in Drongen, heeft een jarenlange ervaring in het ondersteunen van alle type sporters. Hun producten worden gebruikt door topsporters zoals Ward Lemmelijn (wereldkampioen indoor roeien), KAA Gent (voetbal) en Team DSM (wielrennen).

Kom Op Tegen Kanker kan op verschillende producten van SANAS rekenen. Hun Isomix zal onze lopers perfect hydrateren. Hun sportrepen, gels en Energy Fruits voorzien alle deelnemers op een ideale manier van energie. Elk product wordt telkens vanuit een wetenschappelijke basis ontwikkeld en werd ook uitgebreid getest. De zuurtegraad van de producten ligt telkens erg laag omdat er geen kleurstoffen en een minimum aan aroma’s toegevoegd worden, waardoor de maag minimaal belast wordt.

Ook de recuperatieproducten worden ter beschikking gesteld voor alle deelnemers. Herstellen van de 100km-run zal nog nooit zo gemakkelijk geweest zijn. Je kunt kennismaken met hun producten aan een welkomstarief tot 20 maart met volgende code: KOTK&SANAS!WELKOM

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.