De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Promotiemateriaal

Actievoeren en beroep doen op je netwerk om te sponsoren vraagt veel tijd, maar wij ondersteunen je graag om van je actie mee een succes te maken! Zo hebben we een heleboel promotiemateriaal waar je heel makkelijk mee aan de slag kunt. 

Perstekst

Om geïnteresseerden warm te maken, kun je deze tekst downloaden en gebruiken, bijvoorbeeld in je (digitale) nieuwsbrief, op je website of intranet…

Maak je eigen flyer en affiche aan

Op onze doe-het-zelfpagina kun je zelf je professionele flyer en affiche aanmaken Alles zal klaarstaan; je hoeft enkel de informatie over je actie in te voeren, de pdf te downloaden en klaar is kees. 

Banners

Op zoek naar een banner voor je website, sociale media, blog of e-mails? Klik door en ontdek de verschillende formaten.

Logo

Download het logo in de formaten jpg of png.

Laat je nieuwe loopoutfits aanmaken, dan heb je het logo in eps-formaat nodig. Download het hier. Opgelet: zonder het juiste programma zal je een eps-file niet kunnen openen. Sla het gewoon op op je computer en stuur het zo door naar je kledingproducent.

Social media

Soms is het simpel: gewoon rechtuit vragen aan je netwerk om een gift te doen. En daar is social media uiteraard een handig kanaal voor!

Download hier enkele visuals die je kunt gebruiken op

en zet er bijvoorbeeld dit tekstje bij! 

Basismail voor giften

Ben je nog op zoek naar inspiratie om vrienden, familie, collega's ... aan te moedigen om een gift te storten voor je-team? Dan kun je aan de slag met onze basistekst. Die kun je makkelijk omvormen tot een persoonlijke mail om jouw kennissen mee over de streep te trekken.

Te bestellen materiaal

Vul onderstaand formulier in om stickers, T-shirts en ander promotiemateriaal te bestellen.
Vraag je materiaal vroeg genoeg aan, minstens twee weken op voorhand, zodat je het materiaal op tijd ontvangt.

Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Persoonlijke gegevens
Vul het actienummer van het team in. De team naam wordt hieronder automatisch ingevuld indien het actienummer geldig is.
Dit veld is niet aanpasbaar en wordt automatisch ingevuld op basis van het bovenstaande veld.
Leveringsadres
Indien je het materiaal bijv. op je werkadres wilt laten leveren.
Gratis promotiemateriaal
Mag niet verkocht worden. Enkel bedoeld om je kenbaar te maken als actievoerder. Max. 50 stuks. Zou je er graag meer willen, overleg dan eerst met je districtscoördinator.
Stickers van 3 cm diameter met Kom op-bloem, bedoeld om te kleven op items die verkocht worden als geldinzameling. Bestellen per vel (40 stickers per vel). Max. 20 vellen. Zou je er graag meer willen, overleg dan eerst met je districtscoördinator.
Gepersonaliseerde overschrijvingsformulieren met een unieke QR-code voor jullie team. Als je deze scant met je smartphone wordt je naar jullie teampagina geleid en is een milde storting, die in lijn is met de GDPR, zo gebeurd.
Voorgedrukte overschrijvingsformulieren voor giften (deze kan je bezorgen aan al wie je team wenst te steunen met een gift). Max. 100 vellen (3 formulieren per vel).
Brochure. Max. 10 exemplaren.
Promotiemateriaal in bruikleen
Vlag Kom op tegen Kanker (h100xb100)
Spandoek Kom op tegen Kanker (h100xb300)
T-shirts/hesjes
T-shirts met algemeen logo van Kom op tegen Kanker. Gratis voor 100km-runteams op aanvraag. De T-shirts en hesjes mogen niet doorverkocht worden.
Unisexmodellen
Fluohesjes

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.