De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Parcours 2019

Momenteel vind je hier de info zoals die gold voor de editie 2019. Voor de editie 2020 kunnen er wijzigingen zijn. 

 

Drie looplussen, mooie jaagpaden langs het water, een kuitenbijter kort voor de finish en … een cadeautje voor de 30km-lopers. Dat is kort samengevat het parcours van de tweede editie van de 100km-run.

Het parcours is uitgestippeld op en rond De Schorre in Boom, waar de 40km-loper om 9.30u start en waar ook de 30km- en 20km-lopers daarna bij hun loopteam aansluiten. Hierdoor kunnen alle teamleden en supporters de start samen beleven. De 10km-lopers vertrekken om 10.30u naar hun aansluitpost verder op het parcours.

Lus 1 is bijna 11 km lang, wat betekent dat de 30km-lopers een cadeautje krijgen. Lus 2, waarmee zij starten, is daardoor namelijk iets korter dan 10 km.
Om lus 3 af te werken, sluiten eerst de 20km-loper en daarna ook de 10km-loper aan bij het team. De 4 lopers gaan de helling van ongeveer 1 km lang richting de finish dus samen op.

Het parcours is voor 50 tot 60 procent autovrij en is ook daarnaast meestal autoluw. Als dat niet het geval is, zorgen stewards ervoor dat de deelnemers van de 100km-run veilig kunnen blijven lopen. Zo'n 15 tot 20 procent van het parcours is onverhard.

Opgelet: om de veiligheid van de lopers te garanderen, is het niet toegestaan om de lopers met de fiets te volgen. De stewards van de 100km-run zullen hier nauw op toezien.

Ontdek de verschillende lussen hieronder:

Lus 1

Bekijk deze route in detail op de website van RouteYou.
 

Lus 2

Bekijk deze route in detail op de website van RouteYou.
 

Lus 3

Bekijk deze route in detail op de website van RouteYou.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.