De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

J-Club en Crejaksie

Initiatieven op maat voor iedereen, daar gaan ze bij Crejaksie voor. Daarom draagt Crejaksie samen met de J-Club graag een steentje bij aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker.

J-Club is een verblijf voor school- en groepsvakanties aan zee, uniek gelegen tussen de Oost- en Westhoekduinen en het Calmeynbos in De Panne. In samenwerking met Crejaksie stelt de J-Club 41 kamers ter beschikking. Elke kamer heeft 2 stapelbedden (lengte 2 meter) en een eigen, recent gerenoveerde badkamer.
 

Van welk aanbod kan ik profiteren in de J-Club in De Panne?
De J-Club en Crejaksie bieden je een vierpersoonskamer aan voor 50 euro per kamer. Ook ontbijt (zelfbediening) voor max. vier overnachtende personen is inbegrepen in de prijs.

Voor het avondmaal zijn er verschillende leuke adresjes in de buurt, maar je kunt ook je eigen picknick nuttigen in de J-Club.

In de bar kun je tot 22u drankjes kopen tegen democratische prijzen. 


Wanneer kan ik van deze actie profiteren?
Van vrijdag 3 september op zaterdag 4 september, en van zaterdag 4 september op zondag 5 september 2021.


Wie kan allemaal van deze actie profiteren?
Je kunt de kamer boeken als deelnemer van de 100km-run en delen met je familie, of je kunt de kamer boeken als team van vier personen. Zolang de voorraad strekt.


Met hoeveel personen kun je op een kamer slapen?
Met één tot vier personen. De prijs van vijftig euro betaal je per kamer, niet per persoon. Het is belangrijk om bij inschrijving het aantal personen met naam en geboortedatum door te geven. Zo kan het nodige voorzien worden voor het ontbijt.


Wat is er inbegrepen in de kamerprijs?
De overnachting van max. vier personen en ontbijt (zelfbediening) voor max. vier overnachtende personen.
Opgelet: je moet zelf je linnen meebrengen (lakens + handdoeken).


Hoe kan ik een kamer boeken?
Het reserveren van een kamer kan via deze link. Het is belangrijk om eerst een account aan te maken voor je kunt boeken. Per kamer maakt iemand een account aan. Deze persoon is de hoofdboeker. Boeken kan daarna door verder te klikken via ‘schrijf in’. Dan kun je alle gegevens doorgeven en kiezen voor een online betaling of een betaling via overschrijving. Na reservatie ontvang je via e-mail een reservatiebevestiging. Ongeveer een maand voor aankomst ontvang je alle verdere praktische informatie. Voor de deelname aan de kinderanimatie is reservatie niet nodig.

Je boekt dus rechtstreeks bij J-Club en Crejaksie en niet via Kom op tegen Kanker. Kom op tegen Kanker kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld inzake deze boeking.


Hoe laat moeten we uitchecken?
Uitchecken kan tot 10u. De ontspanningsruimten (en het sanitair) op het gelijkvloers blijven wel ter beschikking. Daar biedt Crejaksie op zaterdag (10u-18u) en zondag (9.30u-15u) doorlopend animatie aan. Zo is er ook voor niet-lopers altijd iets te beleven.


Moet ik een voorschot betalen?
Je betaalt het volledige bedrag bij het reserveren van je kamer via de Bancontactapp of ten laatste tien dagen na reservatie via overschrijving. De boeking is pas geldig na deze betaling.


Kan ik de kamer nog annuleren?
Je kunt de kamer annuleren tot 1 augustus 2021. Daarna wordt de volledige kamerprijs in rekening gebracht.


Wat als de 100km-run wordt afgelast?
Dan wordt je boeking geannuleerd en krijg je de volledige kamerprijs terugbetaald.


Wat als verblijven zoals de J-Club omwille van de coronamaatregelen niet mogen openen in het weekend van 4 en 5 september?
Dan wordt je boeking geannuleerd en krijg je de volledige kamerprijs terugbetaald.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.