De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Overnachten in de buurt?

Dit is de info zoals die gold voor 1 juni. Wijzigingen zijn mogelijk.

Voor wie niet dicht bij Knokke-Heist woont, is een overnachting ter plaatse geen overbodige luxe. Lopers die er in de nacht van 31 mei op 1 juni willen overnachten, kunnen genieten van onderstaande aanbiedingen (op basis van beschikbaarheid). Het pinksterweekend lokt veel toeristen naar de kust, dus snel boeken is de boodschap.

VisitKH garandeert de grootste keuze aan hotels en beste prijzen in Knokke-Heist. Met name 10 % goedkoper dan die op booking.com, expedia of andere aanbieders. Boeken kun je via onze gepersonaliseerde 100km-run-omgeving op hun platform. Sommige hotels hebben er het Happy Trip-label. Dat wil onder meer zeggen dat er voordeeltarieven voor openbaar vervoer inbegrepen zijn. Goed om weten: niet alle hotels in Knokke-Heist zijn aangesloten bij VisitKH.

Wil je graag met een camper naar Knokke-Heist komen? Dan vind je hier de verschillende mogelijkheden.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.