De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zet op 17/1 samen met Lauren Müller Blue Monday om in Blue Runday!

11.01.2022

De derde maandag van januari noemen ze ook wel eens Blue Monday: zogezegd de meest deprimerende dag van het jaar. De feestdagen zijn voorbij, de dagen zijn kort en donker en... welke goede voornemens had je ook weer gemaakt? ;-) Geen dag om naar uit te kijken dus. Maar wel als het van ons afhangt! Wij zetten Blue Monday om in Blue Runday: in plaats van binnen te zitten kniezen, trekken we onze loopschoenen aan en gaan we met z'n allen lopen! Doe je mee?

 

Deel op 17/1 jouw loopfoto of -video op social media met de hashtags #BlueRunday en #de100kmrun of mail het via 100kmrun@komoptegenkanker en wie weet zie je jezelf wel verschijnen in de aftermovie!

 

 

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.