De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Op deze locatie klinkt het startschot van de100km-run!

08.02.2022

Op 20 maart bevind je je met gaststad Genk in een groene, bruisende stad bekend om haar tuinwijken, terrils, schachten en mijngebouwen. Om 10u klinkt het startschot op wederom een unieke locatie. Een duurzame en innovatieve site waar verschillende onderzoeksinstellingen en bedrijven samenkomen: het Thor Park.

De site zal bestaan uit twee zones: enerzijds richten we het Thor Park in als outdoor eventzone waar de 100km-run zal starten en waar je terechtkunt voor heel wat beleving en een hapje en een drankje.

Daarnaast zetten we Thor Central, het oude mijngebouw in het park dat werd omgetoverd tot een state-of-the art eventlocatie, in als indoor zone, exclusief voor de lopers, met onder andere de registratiebalie, de bagagestand en de kleedkamers.

Kijken jullie er ook zo naar uit?

Hou onze pagina met praktische info van A tot Z in de gaten in de gaten voor meer info. Omdat we rekening moeten houden met de geldende coronamaatregelen, kunnen we nog niet alle details met 100% zekerheid vrijgeven, maar we gaan er wel ab-so-luut van uit dat we er een leuk, sfeervol én coronaproof event van gaan maken! Stay tuned.

(foto: © https://thorpark.be/)

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.