De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Hier kunnen supporters terecht

01.09.2021

Hoewel we geen publiek kunnen toelaten aan de start/finish omwille van corona, zorgen wij ervoor dat ook supporters zich op 5 september zullen vermaken. Wij zetten twee supporterszones op die de moeite waard zijn! Dankzij grote schermen ter plaatse hoef je niets te missen van het evenement. Op beide plaatsen kun je bovendien aanmoedigingsborden maken, is er animatie voorzien en kun je genieten van zowel live-muziek als een DJ-set.

De Doornpanne

Met een uitzichtspunt over de duinen en grazende pony’s in de nabije omgeving trek je als natuurliefhebber het beste naar deze supporterszone. Een natuurlijke speelruimte met klimelementen en een waterspeelplek met educatieve spelelementen zorgt voor speluitdaging voor kinderen, terwijl jij gezellig kunt keuvelen op een rustmuurtje of bank. Het is de perfecte uitvalsbasis voor supporters die graag vertoeven in de rustige natuur! Bovendien kun je vanaf deze locatie mooi wandelen naar de hoogste duin van de kuststrook, de Hoge Blekker. Deze wandeling vormt een toffe doorsteek tussen de blauwe en de oranje lus. Een aanrader!

Horloge Koksijde-Bad

Voor supporters die van dichtbij de zeelucht willen opsnuiven, zetten we een supporterszone op aan de bekende Horloge op de zeedijk. Teams toejuichen met haren in de wind en zicht op het zeetje. Heerlijk, toch? Ook kinderen zullen zich niet vervelen! En we hebben het niet over zandkastelen bouwen op het strand. ;) De animatoren van Crejaksie voorzien een speelzone met een grimestand, gekke fietsen en allerhande fijne activiteiten.

Bekijk hier het volledige programma.

Alle praktische info in verband met de supporterszones vind je hier

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.