De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Help mee als vrijwilliger tijdens de 100km-run op 5 september

09.07.2021

Lopers in het hele land lopen zich nu al warm om op 5 september een mooie sportieve prestatie neer te zetten in Koksijde. Bij Kom op tegen Kanker wordt tegelijkertijd hard gewerkt om die dag een sfeervol en veilig loopevenement te organiseren. Dat kan maar één ding betekenen: de laatste rechte lijn naar de 100km-run is ingezet!

Samen maken we er dit jaar opnieuw een geweldige dag van. Een dag die het kankeronderzoek en al onze dierbaren met kanker een boost geeft.

Heb jij zin om mee je schouders te zetten onder dit initiatief? Als vrijwilliger ben je tijdens de 100km-run even onmisbaar als de lopers zelf. Want door te helpen tijdens het evenement, zorg je er mee voor dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek gaat. Zo maak je dus rechtstreeks mee het verschil.

Bovendien kun je als vrijwilliger de 100km-run vanop de eerste rij mee beleven. De start en finish van de 100km-run zijn dit jaar op een wel heel bijzondere plek: de luchtmachtbasis in Koksijde. Deze basis wordt ook het centrale knooppunt, waar de deelnemers samenkomen in een lopersdorp en hun loopteam vervoegen zodra zij aan de beurt zijn. Wil je graag helpen in dit lopersdorp en langs het parcours? Registreer je dan als vrijwilliger en steek een handje toe op 5 september in Koksijde. 

Denk er wel aan dan dat je moet kunnen aantonen dat je volledig bent gevaccineerd of dat je net een negatieve PCR-test aflegde van maximaal 72 uur oud. Vaccinatie is immers de meest effectieve manier om tijdens de 100km-run samen een coronaveilige omgeving te creëren.

Kom op tegen Kanker zorgt uiteraard ook voor de nodige hygiënische maatregelen, zodat ook helpen als vrijwilliger voor iedereen aangenaam en veilig is. Heb je hier nog vragen over, neem dan gerust contact op via 100kmrun@komoptegenkanker.be.

 

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.