De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Code geel = een editie in volle glorie!

10.03.2022

Yeeeees! Vol spanning keken we naar het overlegcomité afgelopen vrijdag, maar wat zijn we blij met het verdict: vanaf 7 maart zitten we in code geel, wat betekent dat de opgelegde coronamaatregelen voor evenementen wegvallen. Als organisatie die zich inzet voor patiënten met kanker en hun omgeving blijven we uiteraard wel voorzichtig en waken we erover dat het risico om een covid-infectie op te lopen voor iedereen zo laag mogelijk is. Daarom bouwen we een aantal veiligheidsmaatregelen in.

 

Gebruik je gezond verstand
De gezondheid van onze doelgroep blijft namelijk onze allergrootste prioriteit. Voel je je de avond of ochtend voor de 100km-run niet lekker? Gelieve dan het zekere voor het onzekere te nemen en thuis te blijven.

Mondmaskers niet verplicht, wel aanbevolen
Het dragen van een mondmasker is niet verplicht, maar wordt aanbevolen. Deze worden niet voorzien door de organisatie. Wil je een mondmasker dragen, dien je deze dus zelf mee te nemen.

Luister naar je lichaam
We willen nogmaals benadrukken dat je goed moet luisteren naar je lichaam. Na een covid-infectie is het belangrijk om de inspanning goed te doseren.

Meer weten? Bekijk onze webpagina met coronamaatregelen.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.