De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Breng je supporters mee naar Genk!

15.03.2022

Supporters zijn uiteraard onmisbaar op de 100km-run. Breng je trouwe aanhang op 20 maart dus zeker mee naar Genk! Niet alleen zijn ze welkom langs het parcours en aan de finish, we zetten ook twee geweldige supporterszones op. 

In het stadion van KRC Genk is de overdekte spionkop helemaal gereserveerd voor de 100km-run-supporters. Terwijl jij voorbij de dug-out loopt en getrakteerd wordt op een feestelijk onthaal, kunnen supporters genieten van een DJ, zotte randanimatie en gewoon gigantisch veel sfeer.

Supporterszone Thor Noord is de ideale uitvalsbasis voor onder andere supporters met kinderen. Crejaksie voorziet er namelijk een speelzone met een grimestand, gekke fietsen en allerhande fijne activiteiten.

Een DJ van KPMG draait op Thor Noord opnieuw je verzoeknummers. Vraag tijdens het event je favoriete, opzwepende plaat aan of doe het nu al via dit formulier

Meer weten? Ontdek wat er nog allemaal in de supporterszones te beleven valt.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.