De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

17.11.2021

Elk loopteam heeft zo zijn reden om deel te nemen aan de 100km-run en elk verhaal is het waard om verteld en gehoord te worden. Vandaag stellen we jullie graag voor aan Gerda en Liesbeth. Onder de teamnaam SAMEN lopen zij al vanaf de eerste editie van de 100km-run mee en sindsdien hebben ze nog geen enkele keer gemist. Toen Liesbeth in 2015 een behandeling voor kanker onderging, ondervonden ze hoe belangrijk het is om te investeren in wetenschappelijk kankeronderzoek. Bekijk hun getuigenis en kom te weten hoe zij de 100km-run ervaren.

25.10.2021

Kersverse meters Katrien de Ruysscher en Lauren Müller zijn op zoek naar een 40km-loper om hun team te vervoegen. Ben je het gewend om marathons te lopen of ben je gewoon super sportief? Wil je een fysieke inspanning doen om kankerpatiënten een hart onder de riem te steken en er mee voor zorgen dat kankeronderzoek een stevige boost krijgt? Dan ben jij misschien de persoon die ze zoeken!

17.09.2021

Terwijl we nog volop nagenieten van de derde editie van de 100km-run, kunnen we ook al uitkijken naar de vierde editie in Genk. Je kan je namelijk vanaf nu hier registreren! 

09.09.2021

Klaar om je weer helemaal in de emoties van 5 september onder te dompelen? Want de #aftermovie is er! Leun achterover en geniet.

 

09.09.2021

Dat jullie genoten van de sportieve uitdaging, dat was duidelijk. Dat het enthousiasme van de supporters en de solidariteit van alle aanwezigen jullie deud deed: geen discussie over. Toch blijft het leuk om te horen hoe jullie de dag van begin tot eind hebben beleefd. Wanneer iemand dan in zijn pen kruipt en neerschrijft hoe de dag is verlopen, dan delen we dit graag! Peter van team BeyondGaming beschreef in een verslag hoe zijn team de dag ervaren heeft. 

 

08.09.2021

Het was heerlijk om te zien hoe alle lopers in team over de finish kwamen. Niet alleen de uitdaging, maar ook het groepsgevoel stonden dan ook centraal tijdens de 100km-run. Teams die toch nieuwsgierig zijn naar de tijd die ze hebben neergezet, kunnen dat hier ontdekken door hun teamnaam of teamnummer in de zoekbalk in te geven.

06.09.2021

De lopers! De supporters! De vrijwilligers! Ze waren op 5 september allemaal even geweldig en daar hebben we bewijzen van. 

06.09.2021

De derde editie van de 100km-run was een succes! Was jij er dit jaar niet bij maar wil je op 20 maart 2022 graag deelnemen aan de vierde editie in Genk? Nieuwe teams kunnen via dit formulier hun contactgegevens doorgeven. Dan nemen wij contact met je op zodra de inschrijvingen openen.

 

 

01.09.2021

Hoewel we geen publiek kunnen toelaten aan de start/finish omwille van corona, zorgen wij ervoor dat ook supporters zich op 5 september zullen vermaken. Wij zetten twee supporterszones op die de moeite waard zijn! Dankzij grote schermen ter plaatse hoef je niets te missen van het evenement. Op beide plaatsen kun je bovendien aanmoedigingsborden maken, is er animatie voorzien en kun je genieten van zowel live-muziek als een DJ-set.

20.08.2021

Recht uit de brandweerkazerne van Koksijde zullen Gunther en zijn collega’s voor de eerste keer op de 100km-run aantreden. Als brandweerdienst staan de Smoke Stoppers altijd klaar om mens en dier te helpen. Om dit evenement tot een succesvol einde te brengen, hebben ze nog een extra drijfveer. Zij verloren niet zo lang geleden hun collega Marc aan kanker.

Pagina's

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.