De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Locatie en bereikbaarheid

Dit is de info zoals die gold voor 1 juni. Wijzigingen zijn mogelijk.

De 100km-run 2020 vindt plaats in Knokke-Heist. Lopers kunnen zich aanmelden in De Stormmeeuw. De start en de aansluitzone voor de lopers bevinden zich in het Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park, vlak naast De Stormmeeuw.

Het aantal parkeerplaatsen in de buurt van de evenementzone is beperkt. Samenrijden of ‘sportpoolen’ is daarom een goed idee, met de fiets komen is al helemaal top! Als organisatie moedigen we ook zeker het gebruik van het openbaar vervoer aan.

Het mobiliteitsplan wordt momenteel herzien omwille van de gewijzigde datum. Hierover volgt binnenkort meer info.

fietsplaatje Go With The VeloFiets

De kuststreek en de polders zijn een echt fietsparadijs. Kom indien mogelijk dus met de fiets. Je kunt je fiets gratis parkeren in de bewaakte KBC-fietsenparking dicht bij de startsite, en wie dat doet, krijgt bovendien een leuke verrassing (zolang de voorraad strekt).

Ook van onze partner Go With The Velo ontvang je een extra leuke incentive, in de vorm van een mooi reflecterend fietsplaatje.

Trein

De evenementzone ligt vlakbij het station van Knokke. Je treinreis plannen kan hier.

Kusttram

Het loopdorp ligt ook vlakbij de eindhalte van de kusttram. Plan hier je tramreis vanaf een andere kustgemeente.

Auto

Gebruik de app van Waze of Google Maps om naar de site te komen. Daarop wordt automatisch aangegeven welke wegen eventueel afgesloten zijn. De routebeschrijving op Waze vind je hier, die op Google Maps hier.

Hou er rekening mee dat er weinig parkeerplaatsen zijn in de buurt van de evenementzone. Samenrijden of ‘sportpoolen’ is de boodschap!

De organisatie kan per team maximum één parkeerplaats garanderen in de buurt van de evenementzone. De teamtitularissen ontvingen een e-mail om deze parkeerplaats te reserveren. Schreef je meerdere teams in, dan kun je ook meerdere parkeerplaatsen reserveren.
Enkel de eerste aanbieder van het originele parkeerticket krijgt toegang tot de parkeerplaats. Elk tweede aangeboden ticket zal als een kopie worden beschouwd.

Voor supporters is er parking Knokke Hippique (zie plan hieronder). Van daar is het ongeveer twintig minuten wandelen naar het loopdorp. Twintig minuten fijn wandelen, want er is een heleboel beleving voorzien tijdens deze anderhalve kilometer. Een muziekbandje brengt je tijdens het wandelen meteen in de juiste sfeer en verschillende borden moedigen je extra aan.

Je kunt er ook voor kiezen om op de parking op een shuttlebusje te stappen. Dat brengt je tot vlakbij de eventsite (zie plan hieronder).

Wil je graag je step gebruiken om van de parking naar de site te komen? Dan kun je deze ook gratis stallen in de bewaakte KBC-fietsenparking.

Terug naar het overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.