De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Loopshirts

Dit is de info zoals die gold voor 1 juni. Wijzigingen zijn mogelijk.

Elke loper die dat wil, krijgt een technisch loopshirt met op de rug de afstand waar hij of zij voor heeft gekozen. Er zijn vrouwen- en mannenmodellen.

Als je loopshirts bestelde, dan zitten die ook mee in het startpakket. Dat krijg je wanneer je je team aanmeldt op maandagochtend of zondagnamiddag.

De startpakketten voor de teams werden al gemaakt in aanloop naar 22 maart. Kom je op 1 juni aan de start met andere teamleden dan je oorspronkelijk had doorgegeven? Dan vinden de nieuwe teamleden misschien geen T-shirt in de juiste maat in het startpakket. Daarom wordt er naast de aanmeldbalie ook een ruilbalie voorzien. Daar kunnen lopers mogelijk een T-shirt in hun maat ophalen. We doen ons uiterste best om voor iedereen nog de geschikte maat te vinden, maar kunnen niets garanderen.

Geef aan het teamlead dat het startpakket ophaalt dus zeker door of er een T-shirt moet worden geruild.

 

Hierboven zie je de maattabel voor vrouwen, hieronder de maattabel voor mannen. A staat voor de lengte van het loopshirt, B voor de breedte.

Maattabel mannen

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.