De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Leeftijd

Je mag deelnemen aan de 100km-run vanaf het jaar waarin je zestien jaar wordt. Aan de editie van 2020 kun je dus deelnemen als je bent geboren in 2004 of vroeger. De organisatie laat zich hiervoor adviseren door de dienst S.P.O.R.T.S. van het UZA, die gespecialiseerd is in het begeleiden van atleten, het voorkomen en behandelen van sportletsels …
Deelnemers die 16 of 17 jaar zijn of 16 of 17 jaar worden in het jaar van deelname, hebben toestemming nodig van hun ouders of wettelijke voogd om zich in te schrijven.

De minimumleeftijd om een geldinzamelingsactie op te starten is 18 jaar.

Deelnemers tot 70 jaar zijn automatisch verzekerd tijdens de 100km-run. Wie ouder is dan 70 jaar (gaat in vanaf de dag waarop je 70 wordt) en graag wil deelnemen, kan dit doen op eigen risico.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.