De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

In hun naam

Buttons 100km-run Floor Denil Julie Vangeel

Van loper over vrijwilliger tot supporter: iedereen die zich inzet voor de 100km-run heeft een reden om dat te doen. Die reden heeft een gezicht. En een naam. Tijdens de 100km-run gaan we opnieuw op zoek naar die namen én de verhalen erachter. Dat doen we via buttons, speciaal ontworpen door cartoonisten.

Dit jaar zijn er acht verschillende buttons, Jonge talenten Floor Denil (bovenste reeks) en Julie Vangeel (onderste reeks) zorgden elk voor een reeksje van vier prachtige illustraties. Het wordt moeilijk kiezen! ;-)

Kom dus zeker langs om je persoonlijke button gratis te laten aanmaken. Wij drukken er de naam op van de persoon voor wie je het doet en ondertussen vertel je ons het verhaal achter die naam. Wij verzamelen de namen en de bijhorende verhalen en projecteren ze tijdens de 100km-run. Jij kunt jouw button achteraf bewaren. Of gewoon blijven dragen, natuurlijk.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.