De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Coronamaatregelen

Als organisator, die gezondheid bovendien zeer hoog in het vaandel draagt, houden we natuurlijk nauwgezet rekening met de corona-omstandigheden.

Daarom nemen we, naast enkele evidente, ook een reeks extra gezondheidsmaatregelen. Op alle locaties (start, finish, bevoorradingen, toiletten ...)  zullen we infectiewerende voorzorgen nemen. Daarom voorzien we

  • extra zeep
  • extra waterpunten
  • extra onderhoudspersoneel
  • containertoiletten in plaats van mobiele toiletten
  • handschoenen voor alle medewerkers en vrijwilligers
    Daarnaast kunnen de cateringtenten aan de zijkanten worden opgezet, zodat ze geen gesloten ruimte vormen.

We roepen niet alleen onze medewerkers op om de coronamaatregelen goed op te volgen. We vragen ook alle deelnemers en supporters om deze vuistregels in acht te nemen: was frequent je handen met water en zeep, breng een handgel mee, hoest of nies in een papieren zakdoek, gooi de gebruikte papieren zakdoeken meteen weg in een vuilnisbak … Houd op een redelijke manier afstand van anderen.

Voel je je de avond of ochtend voor de 100km-run niet lekker? Gelieve dan thuis te blijven en het zekere voor het onzekere te nemen. We verwachten hoe dan ook, ook los van het coronavirus, dat deelnemers gezond en fit aan de start verschijnen, aangezien het om een fysiek zware inspanning gaat. Je kunt de 100km-run wel thuis van A tot Z live volgen op de website.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.