De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Catering

Dit is de info zoals die gold voor 1 juni. Wijzigingen zijn mogelijk.

Alle lopers krijgen na hun sportieve prestatie een gratis en perfect uitgebalanceerde recuperatiemaaltijd van Foodmaker. Dat niemand minder dan Jeroen Meus deze salade op basis van sobanoedels samenstelde met de sportdiëtist van Foodmaker, maakt het gerecht extra speciaal.

Ook voor de supporters zorgt Foodmaker graag. Zij kunnen aan de cateringstand een gezond ontbijt, wraps, salades, warme maaltijden of desserten aankopen.

Kom op tegen Kanker en Foodmaker proberen zo veel mogelijk afval te vermijden. Daarom werken we bijvoorbeeld met herbruikbare bekers. Zo zorgen we er niet alleen voor dat de ecologische voetafdruk beperkt blijft, maar ook dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek kan gaan. Volgens de nieuwe regelgeving moet Kom op tegen Kanker immers betalen voor afval. Elke cent die op die manier niet naar onderzoek gaat, is een verloren cent.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.