De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bevoorrading en lunch deelnemers

Dit is de info zoals die gold voor 1 juni. Wijzigingen zijn mogelijk.

Lopers krijgen om de 5 km water en sportdrank die wordt aangeboden door 4Gold. Hiervoor krijgen ze een gratis KBC-drinkbeker. Zo houden we de ecologische voetafdruk beperkt en creëren we geen onnodig afval.
Daarnaast vinden lopers aan de bevoorradingsposten kleine snacks zoals bananen en havermoutrepen, die worden aangeboden door Delhaize.

Na hun sportieve prestatie krijgen alle lopers ook een gratis en perfect uitgebalanceerde recuperatiemaaltijd van Foodmaker. Samen met Jeroen Meus stelde de sportdiëtist van Foodmaker namelijk een koude maaltijdsalade samen die meteen na een inspanning kan worden gegeten én die bovendien het herstel van de spieren bevordert. Om dat te verzekeren, letten Jeroen Meus en Foodmaker er bij de samenstelling van de maaltijd op dat er voldoende koolhydraten en eiwitten en weinig vetrijke producten werden gebruikt.

Het resultaat is een salade op basis van eiwitrijke sobanoedels, die wordt afgewerkt met een licht Aziatisch getinte groentemengeling en gebakken seitan. De salade is dus ook geschikt voor wie vegetarisch of veganistisch eet.

Lopers kunnen de maaltijd (laten) afhalen met de bon die in hun startpakket zit. Die bon is enkel geldig voor het ophalen van de recuperatiemaaltijd. Er kunnen geen andere gerechten mee worden betaald.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.