De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wijn en bubbelverkoop

24 november 2022 31 december 2022

Wij hebben 2 lekkere wijnen uitgekozen voor deze verkoop, een rode en een witte, beide uit Zuid-Afrika en een schuimwijn uit Italië.

Rood: Skoonuitsig Prestige Pinotage Cabernet Sauvignon 2021

Prachtige rode wijn van het druivenduo pinotage en cabernet sauvignon. Mooi diep en helderrood van kleur en meteen bij het ontkurken van de fles komen de geuren van gedroogd fruit van pruimen, bessen, kersen, frambozen in combinatie met kruidige nuances van koffie en tabak naar boven. In de smaak staat het gedroogde fruit op de voorgrond en wordt ondersteund door de kruidige en krachtige indrukken van koffie en tabak. De lange afdronk is fruitig en heeft een vleugje kruiden en een tikje vanille.

Wit: Skoonuitsig Prestige Chenin Blanc WO Western Cape 2021

Heerlijke strakdroge en fruitige Zuid Afrikaanse Chenin Blanc. De geur is stuivend fris met tonen van rijpe mango, abrikoos, tropisch fruit en honing. Sappige en frisse smaak die zeer toegankelijk is met smaken van tropisch fruit, mandarijn, gele appel en wederom mango. Lange en frisse afdronk die goed in balans is.

Schuimwijn: Antica Viti Vino Frizzante

Een waar feest in het glas. Deze Antica Viti Vino Frizzante is helder strogeel met een zachte bubbel die opspat uit het glas. Heerlijk fruitige aroma’s appel, citrus, een vleugje bloemen als meidoorn verwennen uw neus. In de mond een sappige mousserende wijn met zachte smaken van appel en witte bloemen. Frisse doch zachte zuren en een aanhoudende subtiele bubbel. Een ideale wijn als apéritief of bij lichte gerechten. 

Bestellen: De flessen wijn kosten € 12 per stuk, de fles schuimwijn € 14. Ze kunnen per fles of per doos van 6 besteld worden. Bestellen kan door een mail te sturen naar één van onderstaande email adressen. Betaling cash bij levering. Datum levering af te spreken.

 

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.