De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wijn- en bierverkoop

15 november 2020 07 december 2020

Tijd om onze volgende actie voor te stellen...onze wijn- en bierverkoop! Net op tijd dus voor de feesten die (misschien) voor de deur staan en een ideaal geschenk voor onder de kerstboom. We hebben zowel bubbels als rode en witte wijn in de aanbieding en een pakketje van 6 Brusselse bieren.

Voor de samenstelling van de wijnlijst werkten we samen met #Altavina. Voor het pakketje bier konden we rekenen op de steun van #BrasserieVandekelder, #NanobrasserieLErmitage en #BrusselsBeerProject.

Bestellen kan tot en met 7 december, zodat we jullie alles op tijd kunnen bezorgen.

De wijn en bubbels kan besteld worden per fles, maar bij een bestelling van 6 flessen voorzien we een korting. Bij het bestelformulier staat een overzicht van het aanbod, telkens met de prijzen vermeld en een woordje uitleg. Aarzel niet langer en steun ons in onze 100km run tvv Kom op Tegen Kanker!  

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.