De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wandeling & fotozoektocht

12 november 2022 11:00

Om ons startgeld voor de 100km-run te verzamelen, organiseren we op 12 november 2022 een wandeling. Er is keuze uit twee parcours: 5 km en 10 km. De wandeling van 5km omvat een fotozoektocht, en is toegankelijk voor zowel rolstoelgebruikers als buggy's. De wandeling van 10 km leidt langs enkele mooie plekken rondom Winkelomheide. Ideaal dus om een frisse neus te halen en tegelijkertijd het goede doel te steunen! Vertrek tussen 11u en 15u aan het onmoetingscentrum van Winkelomheide. 

Tijdens en na de wandeling wordt er in het praatcafé van het ontmoetingscentrum een hapje en drankje voorzien. Ook de niet-wandelaars zijn daar zeer welkom!

Zin om mee te wandelen? 

  • Schrijf dan 10 euro over per wandelaar (+12 jaar) op de rekening van de Geelse Gezellen: BE88 0019 3702 6241, met mededeling "naam -  aantal personen - aantal km".
  • Geen tijd om mee te wandelen, maar wel zin om achteraf iets te komen drinken / eten? Welkom vanaf 11u in het praatcafé van het OC Winkelomheide! 

Meer informatie

0498/696556

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.