De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Voor Koen

09 november 2022 01 december 2022

Beste sympathisanten van ‘Tour de Forza’

Vorig jaar konden we met ons team deelnemen aan de Run tegen Kanker in Genk. Het werd een sportieve ervaring, met een emotionele ondertoon. Dankzij jullie steun en de pralineverkoop konden we een mooi bedrag schenken aan Kom op tegen Kanker. Intussen is er voor ons team heel wat veranderd. We verloren onze motivator, onze leider, onze Kunta Kinte aan deze vreselijke ziekte. Tegelijk weten we ook dat andere mensen wél kunnen geholpen worden met het geld dat ingezameld wordt, want verder onderzoek blijft nodig. Daarom rapen we onze moed en onze krachten nog eens samen en lopen we dit jaar, op 20 maart 2023, weer mee in Deinze. Voor Koen en voor al wie met kanker te maken kreeg en krijgt. Wil je ons graag steunen? Dan kan je weer je pakketje pralines scoren aan 9 euro voor 12 lekkere chocolaatjes. We danken hierbij graag chocolaterie Van Parijs en de firma Demets voor de duwtjes in de rug.

Sportieve groetjes

Team Forza Kunta Kinte  

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.