De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

thee- chocolade- en koffieverkoop

15 oktober 2020 20 februari 2021

Het Iridium Kankernetwerk is een samenwerking tussen GZA Ziekenhuizen, ZNA, AZ Klina, AZ Sint-Jozef Malle, AZ Monica, AZ Nikolaas en UZA op het gebied van medische oncologie, radiotherapie en hematologie.  Bij ons worden patiënten met kanker multidisciplinair opgevangen door artsen, verpleegkundigen en een uitgebreid begeleidingsteam dat streeft naar de optimale diagnose, behandeling en nazorg van elke individuele patiënt.  De samenwerking stelt het Iridium Kankernetwerk in staat om elke patiënt hoogkwalitatieve behandelingen aan te bieden. Zo kunnen we met de kennis en specifieke technologie die aanwezig is binnen het Iridium Kankernetwerk intraoperatieve radiotherapie, radiochirurgie, brachytherapie, en innovatieve radiotherapie in klinisch trial verband aanbieden.

Het Iridium kankernetwerk vaardigt daarom al sinds het begin van de 100km-run voor kom op tegen kanker minimum 1 team af. Vorig jaar is de 100km-run tot ieders spijt afgelast door het groene covidmonster, maar ons team heeft niet stilgezeten, het heeft al zijn energie gebruikt om een tweede team te overtuigen. Bijgevolg smeren dubbel zoveel collega’s hun benen in om na 100km uitgeput maar voldaan, samen over de finish te komen. Om het nodige startgeld te verzamelen zetten we dit jaar vol in op de verkoop van chocolade, thee en koffie. Met dank aan onze sponsors: The Chocolate Wizard (Mortsel), Melange Thee (Mortsel) en Caffenation (Antwerpen). Kortom, wij zijn er helemaal klaar voor! 

Meer informatie

03/443.36.38

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.