De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

T-shirt & mondmaskerverkoop

01 december 2020 31 augustus 2021

Hi topper,

Wij organiseren een kledijverkoop om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. De kledij heeft de opdruk van 'F.U.CANCER, We Fight Together!', waarvan de opbrengst integraal naar KOTK gaat!

Wil jij zelf graag één of meerdere stuks? Klik op de wereldbol rechts hiernaast of klik hier

www.wefighttogether.be

Voor deze actie gingen wij de samenwerking aan met het bedrijf RM WEAR BV die samen met ons onderstaande T-shirts en mondmaskers ontwikkelde.. RM WEAR BV doet zelfs meer! Per verkocht t-shirt zullen zij 1 euro schenken aan de actie.

Dus beste vrienden en sympathisanten: deel aub deze link onder familie, vrienden ,collega's .... en laat ons samen vechten tegen tegen deze ziekte want: WE FIGHT TOGETHER!

PS: De kledij wordt zo snel mogelijk thuis geleverd nadat je alles hebt ingevuld in de webshop en de betaling doorgekomen is.

 

 
 
 
 

Meer informatie

+32 471 41 37 67

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.