De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Springkastelenfestival voor kids

06 maart 2019

De leukste activiteit van de KROKUSVAKANTIE! Indoor POP UP-springkastelenfestival voor kinderen t.v.v Kom op tegen Kanker. Tijdens de krokusvakantie kan groot en klein zich in de sporthal, Kleistraat 202 - 204 te Aartselaar, uitleven tijdens een heus Springkastelenfestival. De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker. Het festival wordt georganiseerd door Eventa Rent, de lokale verhuurder van feestmaterialen en springkastelen uit Aartselaar in samenwerking met de jeugddienst en jeugdraad van Aartselaar. Kinderen kunnen komen springen tussen 10.00 en 17.00 uur. Na 18u een springkastelenparty voor volwassenen! Prijs: 5 euro voor kinderen Hopelijk zien we jullie 6 maart?

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.