De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Soep! tegen Kanker

15 januari 2021 05 februari 2021

Als steun voor onze High Hopes-teams verkopen we soep. Niet zomaar soep, maar super-lekkere tomatensoep of pompoensoep, speciaal voor ons gemaakt door onze vrienden van Soeprème (www.soepreme.be)

1 pot = 1 liter  = 6 euro

Bestellen kan tot 5 februari via https://forms.gle/tjG8ptbQ5BavSHXy6 of schrijf het juiste bedrag (aantal liter x 6€/liter) over op de rekening van High Hopes BE75 7360 4661 6951 met vermelding van het gewenste aantal liter tomaten- en/of pompoensoep.

De soep wordt aan huis geleverd op zaterdag 13 februari tussen 18 en 20 uur in de Rupelstreek en Aartselaar. Voor leveringen buiten deze regio: contacteer ons via highhopes.kotk@gmail.com.

Dankjewel en smakelijk!

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.