De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Soep en Mocktails

01 januari 2022 30 januari 2022

Als steun voor onze loop- en fietsteams van High Hopes verkopen we super-lekkere tomaten- of kervelsoep, speciaal voor ons gemaakt door onze vrienden van Soeprème>>> 1 pot = 1 liter = 6 euro

Wil je je Tournée Minerale in februari een boost geven? Bestel dan ook de alcoholvrije mocktails van N'Sane: verse sappen met een twist van kruiden als gezonde, gemakkelijke en veelzijdige basis voor al je mocktails! >>> 1 fles = 70 cl = 23 euro

BESTEL NU je soep en/of mocktails via dit bestelformulier.

Je bestelling wordt aan huis geleverd op zondag 30 januari tussen 16 en 18 uur (in de Rupelstreek en Aartselaar). Voor leveringen buiten deze regio: geef ons een seintje op highhopes.kotk@gmail.com.

 

Dankjewel en smakelijk!

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.