De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sinterklaasontbijt

06 december 2020 07:00

Als deelnemers aan de 100 km run moeten we 2500 euro startgeld inzamelen ten voordele van Kom op tegen Kanker. Steun daarom The Lab Runners en bestel een lekker Sinterklaasontbijt op zondag 6 december!

Samenstelling ontbijt volwassenen (12 euro): klaaskoek of pistolets/croissant, kaas en hesp, zoet beleg, yoghurt, fruit, fruitsap, cupcake, lekkers van de Sint en zondagskrantje!

Samenstelling ontbijt kinderen (8 euro): klaaskoek met chocolade, hespeworstje, zoet beleg, yoghurt, fruit, chocomelk, cupcake, lekkers van de Sint en kleurplaten van de Sint!

Voor leveringen aan huis beperken we ons om praktische redenen tot regio Knokke-Heist. Het is uiteraard altijd mogelijk om je bestelling af te halen.

Bestellen kan via onderstaand formulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJxcaMSwrdlV8dAsw2eHUhoNoeX6Lo...

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.