De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Plantjesverkoop - verlengd, nieuwe plantjes!

01 november 2020 12:00

Goed nieuws: wij verkopen plantjes in de aanloop naar onze 100 km voor Kom op tegen Kanker.

Op 5 september lopen wij samen 100 km ten voordele van Kom op tegen kanker. De komende maanden lopen we de benen van onder ons lijf, uiteraard om onze conditie zo dicht mogelijk bij het gewenste peil te krijgen, maar ook om (minstens) 2.500 € bij elkaar te brengen. Je kan ons steunen met een gift, of door een plantje te kopen.

Want plantjes brengen geluk!

In de aanbieding staan pannenkoekenplantjes, graslelies en klimop. Alle plantjes zijn met liefde gestekt in Antwerpen. Inbegrepen in de prijs is een mooi retro/stijlvol/klassiek/hip/origineel/kleurrijk bloempotje van de kringwinkel. Veel korter kan de productieketen niet zijn!

Prijs

Een plantje kost 12 € (incl. bloempot). Dat bedrag gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

Een plantje kopen?

Kies een plantje (of twee, drie, ...) uit in de 'etalage'. Stuur vervolgens een mailtje naar Rebecca om je plantje(s) te reserveren. Je ontvangt dan ook de nodige info voor de betaling. Je kan je plantje ophalen op afspraak (in Antwerpen, Oud-Berchem). Levering is eveneens bespreekbaar.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.