De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Make the good move ► Wijnactie

05 november 2020 05 september 2021

Voor alle gezellige momenten die nog komen of gewoon omdat we ervan kunnen genieten... Er zijn talrijke redenen waarom we opteren om deze wijnactie dit jaar opnieuw op te starten als steun voor KOTK 2021.

De wijnen werden met veel zorg voor u geselecteerd i.s.m. De Wijnzolder uit Sint-Laureins en zijn verkrijgbaar per fles of per karton van 6 flessen. Klik op de link Affiche om de sublieme wijnen terug te vinden. (Scrollen naar 3e pag)

We houden ons aan de verkoopprijs van De Wijnzolder + 1 euro. Deze extra euro gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. De actie blijft lopende tot wanneer er een tegenbericht zou volgen. Dus laat u gerust verleiden door deze heerlijke wijnen.

Bestellingen kunnen via dit bestelformulier, via email aan kotk2021@meyland.be of via sms 0498/91.67.14 (Ilse).

De betaling kan contant aan je contactpersoon of op rekening van Meyland met vermelding van “Wijnactie + uw naam” en dit op volgend rekeningnummer BE44 4497 6725 7145.

De bestelling kan worden afgehaald tevens bij je contactpersoon.

Alvast bedankt voor je steun!

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.